Produkter

Ett timmerhus är en utmärkt och säker lösning för boende. Äkta naturmaterial med träytor skapar en mysig miljö för bekvämt boende. Tack vare den friska och friska inomhusluften trivs alla dess invånare, både människor och husdjur, i ett timmerhus.

Timmerhus håller i årtionden och ytbehandlas lätt till nya nyanser. När du skaffar ett timmerhus kan du vara säker på en lyckad investering som kommer att behålla sitt värde väl under åren.

På vår hemsida har vi redan implementerat lösningar för timmerhus, stugor, bastustugor och gårdsbyggnader för dig att bekanta dig med. Kanske hittar du där ett alternativ som gläder dina ögon, om inte så utformar vi i så fall en lösning som passar just dina behov utifrån dina önskemål.

  • Resistent
  • Finska
  • Naturlig
  • Andas
  • Elegant
  • Tidlös

Enligt kundens önskemål

Inrikes- och exportförsäljning

Siekkelin Puutyö är din pålitliga partner i ett av ditt livs viktigaste köp. Vi har försett hundratals av våra kunder med hus och stugor med sina bekvämligheter, både i vår närliggande region Norra-Kymenlaakso och ända till nordligaste Lappland.

Utöver hemmamarknaden har vi även verkat i 23 år på den krävande exportmarknaden och vi har till exempel redan levererat mer än 100 stora timmerstugor/huslösningar till Japan genom åren. Framgång i Japan är en tydlig indikation på den höga kvaliteten på vår produkt och kompromisslös kundservice.

Utgångspunkterna för vårt arbete

Finsk produktion och finskt virke är hörnstenarna i vår produktion. Professionell, erfaren personal med expertledning säkerställer rätt lösningar även på krävande platser.

1

Design

Utgångspunkten för allt är att lyssna på kunden och design av hög kvalitet.

2

Produktion

Hela produktionskedjan sker i samma lokaler, så kvalitetsledning och projektgenomförande är alltid i pålitliga händer.

3

Leverans

Vi hjälper till med transporter så långt vi kan.

Framgång i Japan är en tydlig indikation på den höga kvaliteten på vår produkt och kompromisslös kundservice!

Statistik

Bifogat är några siffror från vår mer än 40 år långa resa :)

1 Exportländer
1 Års
1 Leveranser